Valentijn romantiek voor twee € 130,-

Valentijnsdag is het moment om je geliefde extra te verwennen. Maar niets let je om ook op andere dagen eens aandacht te geven aan die bijzondere persoon. Speciaal hiervoor hebben we een verwenarrangement samengesteld, op basis van een duo-massage. Verras je geliefde of die speciale vriend of vriendin eens met een lekker massagepakket of geef de speciale Valentijn cadeaubon.

Bij dit speciale massage-arrangement starten we met een warm voetenbad met romantische rozenblaadjes, gevolgd door een voetmassage van 15 minuten. Ondertussen genieten jullie van een heerlijk glas vruchtensap of alcoholvrije bubbels. Na de voetmassage volgt een lichaamsmassage van 45 minuten. Je kunt daarbij kiezen uit een hot-oilmassage, een klassieke Thaise massage of  een geurige aromatherapie.  Uiteraard worden jullie samen, gelijktijdig in dezelfde ruimte gemasseerd. Na de massage serveren we jullie een kopje Thaise kruidenthee en een lekkere chocolade bonbon.  Als je dat wilt, kun je, voorafgaande aan het voetenbad, samen ook gebruik maken van de infraroodsauna.

Totaalprijs van dit arrangement is € 130,- voor twee personen. 

Je kunt het arrangement reserveren via ons telefoonnummer of via ons reserveringsformulier. Maar het is ook mogelijk om een cadeaubon voor dit arrangement te kopen. We pakken de cadeaubon dan ook passend voor je in.  De cadeaubon is het hele jaar door te gebruiken, maar wel graag van te voren reserveren. Heb je geen tijd om naar onze massagestudio te komen, dan kun je de cadeaubon ook bij ons bestellen. Stuur ons dan een email met je adresgegevens. Maak vervolgens het bedrag van 130 euro over naar IBAN  NL94 RABO 0107974398 tnv Sukho Breda. Je kunt ook je adresgegevens in de omschrijving van de overboeking vermelden. Wij sturen de cadeaubon dan naar het opgegeven adres.

Wil je er meer van weten .. bel ons 076-7850661 of zend ons een email.