Voorjaar @ Sukho

De winter loopt op zijn einde. De dagen worden langer, de zon wordt sterker. De lente staat te trappelen. Een goed moment om afscheid te nemen van de winter en even wat tijd voor jezelf te nemen. Bij Sukho vieren we de lente met een speciaal LENTE arrangement, een"voorjaarsschoonmaak voor lichaam en geest". Lente@Sukho.

We starten met een lichaam-scrub waarbij alle dode huidcellen worden verwijderd. We gebruiken daarvoor een speciaal scrubzout met citroen en honing. Het citroenzuur reinigt en ontgift je huid. De honing voedt de huid en zorgt voor nieuwe elasticiteit. Na een verfrissende douche volgt een Thaise warme oliemassage of een Aromatherapie naar keuze. De olie dringt diep door in je huid. De soepele massage werkt ontspannend en je komt tot rust. We besteden bij dit arrangement extra aandacht aan je hoofd. Na een gezichtsmassage brengen we een komkommermasker op. De komkommer verfrist de huid en maakt deze strakker waardoor je er jonger uitziet. Terwijl het komkommermasker intrekt, geniet je van een uitgebreide hoofdmassage.
Na de massage bieden we je graag een vitaminerijk vruchtensapje of een lekker kopje kruidenthee aan. Laat de lente maar komen! Sukho-prijs voor deze complete Lente-special € 110,- Kom je met twee dan geldt de Duo-prijs van  € 210,-

Je mag voorafgaande aan dit pakket ook gratis gebruik maken van de infrarood-sauna met een geurtherapie.

Wil je er meer van weten .. bel ons 076-7850661 of zend ons een email.